PaasChallenge 2021 – De Weg door Jeruzalem

Aanmelden
KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Stel je voor dat je – met je smartphone – in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. Je zit middenin het verhaal van Pasen en beleeft het op een fysieke en uitdagende manier!

De Paaschallenge 2021 is geschikt voor iedereen, alle leeftijden kunnen meedoen. Wel is het speciaal geschikt voor tieners in de leeftijd tussen 10 en 18 jaar. Ook mensen van buiten de kerk zijn welkom. Het spel is voor iedereen goed te spelen, ook zonder voorkennis.

Op Goede Vrijdag 2 april, Stille Zaterdag 3 april en Tweede Paasdag 5 april gaan wij deze activiteit organiseren in Lelystad. De challenge wordt in Lelystad op twee locaties gelopen. De eerste locatie is de wijk Karveel/Boeier met als start en eind punt de kerk Het Anker. De tweede locatie is de locatie Landerijen met als start en eind punt de kerk De Lichtbron.

Vanwege de coronamaatregelen kan je deze QR-code-tocht alleen in duo’s of met een groepje uit één huishouden lopen. Om niet allemaal tegelijk te starten, moet je je inschrijven op een bepaalde starttijd via de onderstaande link. Via deze link kan je zien welke tijden op welke dagen nog beschikbaar zijn.

Deze link geldt voor de tocht vanuit de Lichtbron. Voor aanmeldingen Het Anker verwijzen wij jou door naar Paaschallenge – Kerk in Lelystad (hetankerlelystad.nl)

Aanmelden
KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN